Royal Canin Labrador retriever 33 junior 12 KG

  • Gefabriceerd door: Royal Canin

E 77.50

ROYAL canin labrador retriever junior 12 KG (42062)


Voor Labrador Retriever pups van 2 tot 15 maanden

De hoge spijsverteringsveiligheid van Labrador Retriever Junior 33 zorgt voor een optimale groei en is afgestemd op de specifieke kenmerken van de pup. Deze bijzonder nauwkeurig samengestelde voeding garandeert een evenwichtige ontwikkeling van de vetmassa en de spiermassa.

Tussen vet en gespierd zit precies het juiste evenwicht
Gedurende de eerste 8 maanden van zijn leven gaat de Labrador Retriever door een fundamentele fase in zijn groei. Enerzijds evalueert zijn gewicht dagelijks, waardoor hij voortdurend calorie?n nodig heeft. Anderzijds heeft hij ook calcium nodig voor de bouw van zijn skelet. De voeding moet nauwkeurig afgemeten zijn, om overvoeding of een teveel aan calcium te voorkomen, wat zou leiden tot overgewicht of een kwetsbaar skelet. tijdens de laatste maanden van zijn groei vertraagt de gewichtstoename en ontwikkelt de pup zijn spiermassa.

Een gevoelig immuunsysteem
Tussen zijn 4e en 12e levensweek verliest de pup geleidelijk de weerstand die hij, via de eerste melk (colostrum), van zijn moeder heeft meegekregen. Het is dus van groot belang om zo snel mogelijk zijn eigen immuunsysteem te gaan ontwikkelen! Tiijdens deze periode moet er extra aandacht aan zijn afweer gegeven worden.

Een zwakke spijsvertering
Zoals alle pups van grote rassen heeft ook de Labrador een zwakke spijsvertering. De beperkte capaciteit van zijn nog onvolgroeide spijsverteringssysteem laten hem niet toe grote hoeveelheden eiwitten en andere essenti?le voedingsstoffen op te nemen. Een overbelasting van het maagdarmkanaal moet daarom zoveel mogelijk vermede worden. Een uiterst goed verteerbare voeding kan daarbij helpen.

In winkelwagentje:wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd