Biofood senior 12,5 kg

  • Gefabriceerd door: Biofood

E 39.95
Aanbieding: E 35.96
Korting: 10% korting

Biofood Senior hondenvoer is een compleet licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor de oudere hond, een oudere hond is een hond die niet meer zo actief is en de neiging heeft om te dik te worden.

 

biofood groenBiofood senior is uitgebalanceerd om de juiste dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen aan uw hond te geven om uw senior hond gezond te houden Een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen zorgen dat de nieren ontlast worden nieren.

 

De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Zij zorgen daardoor voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van de oudere hond.

biofood senior

 

Samenstelling: granen (ontsloten: maïs, tarwe), vlees (kip, lam- en rundvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (kip), plantaardige vitamines, mineralen (pre-mix), digest (lecithine, souplesse: natuurkruiden, glucosamine, chondroïtine).

 

 

 

biofood brokjes senior

 

 

 In winkelwagen:Huidige recensies: 1

wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd