Royal canin giant adult 15kg

  • Gefabriceerd door: Royal Canin

E 67.35

ROYAL canin giant adult


Voor volwassen zeer grote honden vanaf 18/24 maanden

Tussen 18 en 24 maanden is de zeer grote hond eindelijk volgroeid. Hij vertoont dan alle kenmerken die hem bewonderingswaardig maken: zijn imposante grootte, zijn moed en zijn zachtaardige karakter. Om hem zijn hele leven in uitstekende gezondheid te houden is een voeding op maat nodig.
De hond van een zeer groot ras heeft enorme kaken en is van nature gulzig. Hij kan een grote hoeveelheid voeding in enkele seconden opnemen. Daarbij slikt hij ook heel wat lucht in, waardoor hij vatbaar wordt voor spijsverteringsproblemen en een grotere kans heeft op een maagkanteling.

Een brokje op maat
De grootte en textuur van het brokje GIANT adult zijn speciaal ontworpen om de opnamesnelheid van de voeding te verminderen en het kauwen te bevorderen. Dit beperkt de risico?s van luchthappen en maagkanteling, die typisch zijn voor zeer grote honden.

TIPS
- Verdeel zijn maaltijden in meerdere porties: het is beter de hond minstens twee maaltijden per dag te geven om de maag niet te overbelasten.
- Zorg ervoor dat hij niet te snel eet. Plaats desnoods een gladde kei of bal in zijn etensbak en plaats zijn etensbak altijd in een standaard.
- Geef hem geen eten vlak voordat hij gaat slapen en vermijd zware inspanningen vlak voor en na de maaltijden.
- Als u overschakelt naar de GIANT adult voeding, zult u merken dat hij er langer over doet om zijn bak leeg te eten. Uw hond wordt verplicht zijn eten te kauwen in plaats van het naar binnen te schrokken. De ontdekking van deze brokjes met een aangepaste grootte kunnen ook aanleiding geven tot een eetgedragsverandering van uw hond.
- Beperk u tot de aanbevolen hoeveelheden: door de hoge energieconcentratie van de voeding kan het totale dagelijkse volume verminderd worden. Vul de voeding niet aan met een ander type voedsel.

In winkelwagen:Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd