Royal canin giant puppy 15kg

  • Gefabriceerd door: Royal Canin

E 80.75

ROYAL canin giant puppy


Voor pups van zeer grote rassen van 2 tot 8 maanden

Een snelle ontwikkeling, een intensieve groei van het skelet en een sterke gewichtsgroei; in 6 maanden tijd, ondergaat de giant pup veel veranderingen. Aan het eind van deze fase, zal de pup zo?n 80% van zijn volwassen gewicht hebben bereikt.

Een intensieve groei van het skelet
In deze 2de fase bereikt de giant pup bijna zijn volwassen grootte. Na 8 maanden is zijn geboortegewicht vervijfvoudigd! Om de vorming van het skelet zo goed mogelijk te laten verlopen, moet de gewichtstoename niet te snel verlopen. Overgewicht kan namelijk leiden tot een te zware belasting voor de onvolwassen gewrichten, met groeistoornissen tot gevolg. Daarnaast is het spijsverteringstelsel nog onvolwassen en heeft de pup nog niet zijn volwassen gebit, de kiezen worden pas tussen de 5e en 7e maand vervangen.

TIPS
- Vraag niet te vroeg intensieve lichamelijke inspanningen van uw pup. Begin geleidelijk vanaf drie maanden. Vooral korte wendingen en een gladde vloer kunnen erg belastend zijn voor uw pup.
- Houdt zijn gewicht en zijn groeicurve goed in de gaten. Weeg de pup door eerst samen met hem op de weegschaal te gaan staan en daarna zonder hem. Bereken vervolgens het verschil.

In winkelwagen:Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd