Royal canin maxi junior 15kg

  • Gefabriceerd door: Royal Canin

E 80.60

ROYAL canin maxi junior
Voor pups van grote honden van 2 tot 15 maanden

In de groeiperiode ontwikkelt de pup zijn skelet. Hij komt dagelijks gemiddeld 130g aan en beriekt al na 5 maanden 50% van zijn volwassen gewicht. Ook zijn tanden komen door en bij 7 maanden is zijn volwassen gebit compleet.

Bouw van het skelet en de spieren
Voor een goede ontwikkeling van zijn skelet heeft de Maxi pup twee keer zo veel energie nodig als een volwassen hond. Op de leeftijd van 5 maanden hebben bijna alle botten en gewrichten zich ontwikkeld en gaat de pup zijn ?spieropbouw?periode in, waarin hij meer energie nodig heeft dan een volwassen hond. Echter, het energieniveau tijdens deze fase moet goed gecontroleerd worden om overgewiht, wat kan leiden tot gewrichtsproblemen, te voorkomen.

TIPS
- Wanneer u een pup overvoert, wordt hij niet groter, maar leidt dat tot overgewicht. Zijn volwassen lengte hangt namelijk enkel af van genetische factoren! Gebruik het voedingsschema als een richtlijn en kijk naar de lichaamsconditie van uw pup.
- Een pup heeft geen behoeft aan extra calcium bovenop zijn pupvoeding. Dit is niet alleen zinloos, maar kan ook schadelijk zijn voor een gezonde groei.
- Vraag niet te vroeg intensieve lichamelijke inspanning van uw pup. Begin geleidelijk vanaf 3 maanden. Vooral korte wendingen en een gladde vloer kunnen erg belastend zijn voor uw pup.

HARMONIEUZE BOTTEN- EN SPIERONTWIKKELING
VEILIGE DARMPASSAGE
VERSTERKING NATUURLIJK AFWEERSYSTEEM

In winkelwagentje:wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd