Royal canin medium adult 7+ 15kg

  • Gefabriceerd door: Royal Canin

E 74.60

ROYAL canin medium mature


Voor volwassen middelgrote honden ouder dan 7 jaar.

Het is niet uitzonderlijk dat een middelgrote hond 14 ? 15 jaar oud wordt. Vanaf de leeftijd van 7 jaar kan een aangepaste voeding helpen bij de bestrijding van de ouderdomsverschijnselen.

Ouderdomsverschijnselen
- Minder dynamisch en sneller vermoeid. De hond verbruikt minder energie en loopt kans om overgewicht te ontwikkelen met alle risico?s van dien.
- Het afweersysteem neemt af in kracht door het verouderingsproces van de afweercellen, veroorzaakt door de vrije radicalen.
- De vacht kan grijs, mat en ruw worden. De huid kan zijn elasticiteit verliezen.
- Een verhoogde kans op nierinsuffici?ntie.
- Afname van de reuk- en smaakvermogen, met steeds minder eetlust tot gevolg. Ook wordt de spijsvertering minder effici?nt.

TIPS
- Lichaamsbeweging blijft van groot belang: wandelingen van minstens 20 minuten per dag en ??n keer per week een halve dag zijn minimale vereisten voor de MEDIUM hond om zich uit te leven en overgewicht te voorkomen. De hoeveelheid lichaamsbeweging varieert aanmerkelijk per ras.
- De kracht van het instinct: de middelgrote hond is een dier met een sterk gevoel voor sociale hi?rarchie en hij wil dan ook zijn dominantie bevestigen. Geef een hond pas eten als u zelf gegeten heeft om uw leiderschap te bevestigen.

In winkelwagentje:Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd