Royal canin medium adult 15kg

  • Gefabriceerd door: Royal Canin

E 71.50

ROYAL canin medium adult

Voor volwassen middelgrote honden van 12 maanden tot 7 jaar.


Zodra de middelgrote hond volwassen is en over een goed immuunsysteem beschikt, kan hij in optimale conditie blijven met veel beweging en een goede voeding.

Zijn vitaliteit behouden
Middelgrote honden beschikken over een stevig lichaam, een uitzonderlijk gedrag en een opgewekt karakter. Andere eigenschappen zijn zijn beweeglijkheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Deze kwaliteiten moet hij natuurlijk zo lang mogelijk behouden.

Een evenwichtige spijsvertering
Te weinig beweging kan de spijsvertering grondig verstoren. Het kan leiden tot een minder goede opname van voedsel en zelfs tot tekorten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

TIPS
Door bij uw hond regelmatig de oren, poten en nagels na te kijken voorkomt u problemen.
- Controleer of er eventueel doornen (van bijvoorbeeld rozen of bramen) of grasaren die de neiging hebben in oren te kruipen of teken aanwezig zijn en verwijder ze met een pincet.
- Verzorg een eventuele wond door hem eerst te ontsmetten en vervolgens in te smeren met een wondhelende zalf.
- De nagels groeien voortdurend en moeten dus regelmatig geknipt worden met een speciale tang. Hierbij mogen de bloedvaten die zich onderaan bevinden niet beschadigd worden. U kunt deze lastige handeling het beste door uw dierenarts laten uitvoeren.

In winkelwagentje:wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd