Biofood giant 12 kg

  • Gefabriceerd door: Biofood

E 39.95
Aanbieding: E 35.96
Korting: 10% korting

Biofood giant

Biofood Giant is een volledige uitgebalanceerde natuurlijke voeding voor uw hond die voldoet aan alle voedingsbehoeftes van grote rassen.

Biofood Giant bevat, naast de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, een aangepast calcium- en energiegehalte die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond.

biofood giantGewrichten en botten krijgen het bij grote rassen zwaar te verduren en vereisen een specifieke ondersteuning. Grote rassen hebben een kleine darmcapaciteit en een gevoelige spijsvertering*. Biofood Giant voeding is zo afgestemd dat uw hond alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft. De grootte en vorm van de Biofood Giant brok is speciaal ontwikkeld voor grote rassen (o.a. ter bevordering van het kauwen, dit zorgt voor een schoon en gezond gebit en een optimale voedselopname).

 

 

biofood brokjes giant*Voedingstip: Zorg er voor dat uw hond niet te snel eet en verdeel de maaltijden in meerdere porties over de dag. Hierdoor voorkomt u overbelasting van de maag. Vermijd zware inspanningen vlak voor en na de maaltijden en geef uw hond geen eten vlak voordat hij/zij gaat slapen.


In winkelwagen:wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd