Topfokker kitten premium 4 kg

  • Gefabriceerd door: Fokker

E 22.88

TOPFOKKER kitten premium


Voor jonge katten tot 1 jaar

Topfokker Kitten is een volledige voeding voor jonge katten, die door de speciale samenstelling ook geschikt is voor drachtige en zogende poezen. In het 1e levensjaar legt uw kat de basis voor zijn hele verdere leven.Topfokker Kitten is speciaal samengesteld om uw jonge kat van alle noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien.

Het product bevat hoogwaardige ingredi?nten. Deze zijn nodig voor de ontwikkeling van gezonde botten en spieren en om in zijn/haar energiebehoefte te voorzien. Door de toevoeging van omega-6 en omega-3 essenti?le vetzuren in een optimale verhouding, wordt een soepele huid en een glanzende vacht verkregen.

De bijzondere aandacht voor de smakelijkheid van het voer, garandeert dat uw kitten de brokjes erg lekker vindt. Dit is bereikt door gebruik te maken van hoogwaardige vetten en eiwitten van dierlijke oorsprong. Om te zorgen voor een goede ontwikkeling van het gebit hebben ze de vorm van de brokjes precies afgestemd op de grootte van het bekje. Door de hoge verteerbaarheid zal het maag-darmkanaal de voeding vervolgens probleemloos verwerken.

Uitverkocht


wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd