Topfokker kat adult lam / rijst 10 kg

  • Gefabriceerd door: Fokker

E 40.62

TOPFOKKER kat adult lam / rijst

Voor volwassen katten van 1 - 8 jaar

Volledige voeding voor volwassen katten in twee vari?teiten -rijk aan Gevogelte en -rijk aan Lam en Rijst.

Door het gebruik van gevogelte en lam-rijst wordt een optimale verteerbaarheid van de voeding bereikt. TOPFOKKER - rijk aan Gevogelte bevat een de meest hoogwaardige dierlijke eiwit- en vetbronnen (kip), die u uw kat kunt geven. Dit geldt zeker ook voor TOPFOKKER - rijk aan Lam en Rijst. Dit product heeft echter als bijkomende eigenschap dat het zeer geschikt is voor katten met een voedselallergie of een slechte huid- en vachtconditie. Tevens leidt het voeren van dit product, bij zowel lang- als kortharige katten, tot verassende resultaten met betrekking tot het verminderen van haaruitval en het verkrijgen van een volle glanzende vacht.

Een van de meest voorkomende problemen bij volwassen katten is het ontstaan van blaasstenen.Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer de zuurgraad (PH-waarde) van de urine zich niet op het juiste niveau bevindt, blaasstenen gevormd kunnen worden. Door het gebruik van hoogwaardige ingredi?nten slagen ze erin deze zuurgraad op het juiste niveau te houden (max. 6,5 PH).

Behalve de voor de huid en de vacht zeer belangrijke omega-6 en omega-3 vetzuren bevat TOPFOKKER Adult ook F.O.S. Dit staat voor fructo-oligosacchariden. Deze voedingsbestanddelen zorgen voor een optimale darmflora bij de kat, waardoor het verteringsproces van de voeding soepel verloopt. Tevens zorgt dit ervoor dat het immuunsysteem van de kat verder verbetert. Toevoeging van het aminozuur taurine tenslotte, draagt bij aan een goed gezichtsvermogen en een gezond hart.

Uitverkocht


wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd