CLINIC hond cwr 2,5 KG

  • Gefabriceerd door: Clinic

E 16.78
Aanbieding: E 15.10
Korting: 10%

CLINIC hond cwr 2,5 KG?

Symptomen
Van overgewicht bij honden is sprake als ze meer dan 15% boven het ideaalgewicht wegen. Vraag aan uw dierenarts wat het ideale gewicht van uw hond is. Om vast te stellen of uw hond te dik is, dient u met uw handen over de borstkas van uw huisdier te strijken. Als u met moeite de ribben kunt voelen, dan is uw hond te dik en is afvallen absolute noodzaak.

Overgewicht veroorzaakt een extra belasting op de spieren, botten en de organen van uw hond. Zwaarlijvigheid brengt dan ook een aantal risico?s teweeg, zoals een verhoogde kans op suikerziekte en op onvoldoende functioneren van de ademhaling, het bewegingsapparaat of het hart.

Oorzaken
Meestal is de oorzaak van overgewicht vrij gemakkelijk aan te wijzen. Wel heeft de dierenarts voor het stellen van de juiste diagnose meer tijd nodig, als zwaarlijvigheid het gevolg is van ziekte of een bijwerking van geneesmiddelen. Een aantal factoren behoeft geen uitleg. Wij denken hier bijvoorbeeld aan:

- overdaad van voeding (de verraderlijke verwensnacks)
- gebrek aan beweging, vooral bij binnenhonden
- verminderde activiteit na castratie of sterilisatie

Rol van CLiNiC CWR
Net als bij ons is de aanpak van overgewicht bij honden een samenspel van minder calori?n en meer beweging. De speciale samenstelling van Clinic CWR zorgt ervoor dat uw hond minder energie krijgt aangeboden, zodanig dat uw huisdier toch een voldaan gevoel heeft. Terwijl u dezelfde dagelijkse hoeveelheid kunt blijven geven, zal uw hond door de aangepaste formulering van Clinic CWR niettemin geleidelijk afvallen.

In winkelwagentje:wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd