CLINIC hond cri nierdieet 7,5 kg

  • Gefabriceerd door: Clinic

E 43.67
Aanbieding: E 39.30
Korting: 10%

CLINIC hond cri nierdieet?

Symptomen
Een afname van de nierfunctie treedt het meest op bij oudere honden. Deze honden zijn onvoldoende in staat om afvalstoffen, vooral het eiwit-afbraakproduct ureum, via de nieren weg te spoelen.
Als deze verminderde werking van de nieren voortschrijdt, is er sprake van chronische nierinsuffici?ntie. Uw hond krijgt last van braken, diarree en overmatig plassen, waarbij de urine licht van kleur is. De algemene conditie gaat achteruit, de vacht wordt dof en er is huiduitslag.
We constateren bovendien sloomheid en vermagering, alsmede een slechte adem, verminderde eetlust en een sterk verhoogde dorst.

Oorzaken
Het niet goed functioneren van de nieren is onderdeel van het verouderingsproces. Daarnaast kunnen verschillende factoren nierproblemen bevorderen.
Wij denken hier bijvoorbeeld aan:

- bacteri?le of virale infecties
- inname van giftige stoffen
- mogelijke erfelijke aanleg

Rol van CLiNiC CRI
De stapeling van afbraakproducten -met name ureum- in het bloed door een verminderde nierfunctie, dient zo snel mogelijk te worden aangepakt. Daarnaast moeten we het verlies van de nierfunctie, voor zover dit mogelijk is, stoppen. In ieder geval kunnen we het verloop van deze aandoening wel afremmen.
De speciale samenstelling van de Clinic CRI zorgt ervoor dat uw hond minder, maar kwalitatief hoogwaardiger eiwitten krijgt aangeboden, zodanig dat uw huisdier toch geen eiwit tekort heeft. Clinic CRI heeft een remmende werking op het ureumgehalte in het bloed van uw hond. Minder fosfor in de aangepaste formulering van Clinic CRI draagt eraan bij dat verder verlies van de nierfunctie tot een minimum is beperkt. Vanwege de slechte eetlust van honden met nierproblemen is Clinic CRI extra smakelijk.

In winkelwagentje:Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


wabusiness template
selective konijnenvoer 10 kg gratis bezorgd